אירועים וריטריטים לחברות וארגונים

Wellbeing לעסקים – לטפח את האדם. לחזק את העובד.

המומחיות של Minded היא יצירת חוויות מותאמות לארגונים במטרה לשפר את רווחת העובדים. כל אירוע כולל מגוון רחב של פעילויות מדויקות התורמות לרווחה הנפשית והפיזית גם יחד.

ריטריט בישראל לנשים

להיטען באנרגיות

בתקופה מאתגרת כמו זו, העובדים שלכם זקוקים יותר מתמיד להפוגה שתטעין אותם מחדש. אירוע חברה עם Minded יעניק להם רגע של רוגע והתחדשות, יפחית לחצים, ישפר את האיזון הפנימי שלהם ויחזק את הפרודוקטיביות בעבודה. זוהי הזדמנות להעניק לעובדים שלכם חוויה מרגיעה ומעשירה שתתרום לרווחה האישית והמקצועית שלהם.

איך אנחנו דואגים לרווחת העובדות והעובדים שלכם?

על-מנת ליצור Career Wellbeing מיטבי בארגון שלכם, אנחנו נגבש (ביחד איתכם) אסטרטגיה מותאמת ספציפית עבורכם: אירוע בודד או תוכנית שנתית של סדרת אירועים שיציידו את העובדות והעובדים שלכם בכלים מתאימים ויובילו לרווחה הוליסטית.

כל אירוע כזה נתפר למידות החברה, ולא עוד Copy-Paste, מפני שאנחנו מאמינים שרק כך אפשר להעניק ערך מוסף של ממש. האירועים של MINDED נערכים בלוקיישנים הכי יפים ומפנקים והכי חשוב, כל התכנים מועברים על-ידי אנשי מקצוע מהטובים בתחומם ובעלי ניסיון רב.

ריטריט בישראל לנשים

יעדים לפיתוח בר קיימא של האו״ם ולמה נכון להתייחס לחלק מהם?

המין האנושי משגשג. רמת החיים שלנו עולה, אבל נלווה לכך מחיר לא מבוטל: שחיקה גבוהה. המודעות לצורך למצוא איזון נכון בין המשך התפתחות וצמיחה לבין ערכים מהותיים אחרים הובילה את האו"ם להכין רשימה בשם: "שבעה עשר יעדים לפיתוח בר-קיימא" (Sustainable Development Goals, ובקיצור ה-SDG's).

לצד יעדים כמו מיגור הרעב בעולם, השגת שוויון בין המינים והגנה על מערכות אקולוגיות, מתבלט SDG3: הבטחת חיים בריאים ורווחה (Well Being) בכל גיל. גם SDG8 מבהיר את חשיבות התעסוקה, ודורש קידום צמיחה כלכלית בת קיימא ועבודה מכובדת.

התנהלות על-פי ה-SDG's מייצרת מצבי Win-Win: הרווח של העובדים הוא רווחה משופרת, והתועלת לארגון כוללת שיעור עזיבה מינימלי (ולכן צמצום עלויות גיוס עובדים חדשים), ומקסימום מסירות, כלומר מוכנות להשקיע עוד במילוי כל תפקיד.

מה אנחנו צריכים לפי Gallup Net Thriving?

רווחת העובדים היא תחום שמופנים אליו שלל זרקורים. מחקר שנערך עבור ה-OECD גילה כי לצד השכר, גם איזון עבודה-חיים, ביטחון תעסוקתי ותנאי העבודה משפיעים על שביעות הרצון.

גאלופ, חברת הייעוץ האסטרטגי המובילה בעולם, פיתחה כלים שונים למדידת רמת רווחה, וזאת על סמך סקרים הנערכים בכ-150 מדינות שבהן חיים 98% מבני האדם בעולם. על בסיס הממצאים פיתחה החברה את Gallup Net Thriving – רשימה של חמשת האלמנטים החיוניים ביותר לשגשוג אמיתי:

  •       רווחה בקריירה (Career Wellbeing) – כשאדם אוהב את מה שהוא עושה לפרנסתו, טוב לו.
  •       רווחה חברתית (Social Wellbeing) – חברויות עם עומק ומשמעות.
  •       רווחה פיננסית (Financial Wellbeing) – התנהלות מושכלת עם כסף.
  •       רווחה גופנית (Physical Wellbeing) – בעיקר במובן של אנרגיית הוצאה לפועל של תוכניות.
  •       רווחה קהילתית (Community Wellbeing) – כשאדם אוהב את המקום שבו הוא חי, טוב לו.
ריטריט בישראל לנשים

האתגרים הארגוניים והצורך המובהק למצוא להם מענה

  1. ימי עבודה ארוכים – בחברות פועלות בסביבה תחרותית, נדרשת פרודוקטיביות מרבית ולכן שעות העבודה רבות.
  2. שחיקה – ימי עבודה ארוכים מגבירים את השחיקה, הנפשית והפיזית.
  3. פגיעה בבריאות – שחיקה מובילה לימי מחלה רבים יותר.
  4. קושי לשלב בין עבודה ופנאי – בעיה נוספת שעלולה להיווצר בארגונים היא היעדר איזון עבודה-חיים (כשלפי ה-OECD זהו כאמור מרכיב מרכזי ברווחת העובדים).

מציאת מענה לאתגרים הנ"ל היא אינטרס מובהק של כל חברה. עובדות ועובדים שנהנים מ-Career Wellbeing מפסידים פחות ימי עבודה, הביצועים שלהם משתפרים, הסיכוי שיעזבו קטן, קצב השחיקה מואט ובנוסף זהו בסיס לתרבות ארגונית חיובית שמהווה מקור לכוח אדם שמח ואיכותי.

ריטריט בישראל לנשים

תוכלו לבחור ולהתאים את התכנים לקהל שלכם. בין התכנים שאנו מביאים:

יוגה /פילאטיס /מדיטציה/ מיינדפולנס/ סאונד הילינג / אמבטיות קרח /סדנת נשימות /סדנאות ציור אינטואיטיבי / ארומתרפיה/ עיסויים / רפלקסולוגיה/ כתיבה אינטואיטיבית/אקסטטיק דאנס/ מובמנט / הופעות מוזיקה לייב/ ארוחות שף / הרצאות עם מנטורים מהטובים בתחומם ועוד..

מה זה ריטריט גדול

אנחנו בונים את האירוע באופן אישי לפי הצורך והתקציב שלכם ודואגים שהאירוע יהיה מעשיר כיף ומדויק לארגון והכי חשוב- שיעשה להם טוב בלב, בגוף ובנשמה ובסופו של דבר – יעשו טוב גם לעסק שלכם.
אנו מאמינים שאנשים שמחים יוצרים עולם טוב יותר, ושעובד מאושר תורם לעסק מצליח.

לעוד פרטים, בואו לדבר איתנו: